“FOLLOW THE RULES”

Roel van der Vorst, eigenaar RulesPT.

Sinds 2006 ben ik werkzaam in de fitnessbranche en heb enorm veel kennis en ervaring kunnen opdoen bij diverse sportcentra. Om een voorbeeld te noemen, ik heb ten minste 500 personen succesvol laten afvallen en meer dan 2000 uur personal training gegeven.

Met deze ervaring en de nodige opleidingen ben ik in 2013 begonnen als zelfstandig personal trainer en voedingsconsulent. In de eerste jaren was ik nog afhankelijk van de faciliteiten binnen de sportcentra maar sinds 2017 heb ik mijn eigen personal training studio in Rosmalen die van alle gemakken is voorzien. Mijn doel is om mijn cliënten een positieve sportervaring te geven en daarbij vind ik het enorm belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Sporten moet leuk en doelgericht zijn.

Als jij benieuwd bent naar welke cliënten ik coach, dan is er een duidelijke overeenkomst tussen al deze personen. Het zijn mensen die op zoek zijn naar een efficiënte manier om sterker, fitter, zelfverzekerder, strakker en/of slanker te worden zonder een hongerdieet. Het maakt dus niet uit of je ondernemer, model, student of huismoeder bent, als je maar een doel voor ogen hebt! Mijn passie en energie haal ik uit het verwezenlijken van deze persoonlijke doelen.

Zet vandaag nog de eerste stap naar een energieker en fitter lichaam door hieronder de gratis startinformatie aan te vragen.