“FOLLOW THE RULES”

Roel van der Vorst, eigenaar en persoon achter RulesPT.

Sinds 2006 ben ik werkzaam in de fitnessbranche en heb enorm veel ervaring kunnen opdoen bij diverse sportcentra. Om een voorbeeld te noemen, ik heb meer dan 10.000 intakes afgenomen, ten minste 500 personen succesvol laten afvallen en meer dan 1000 uur personal training gegeven.

Met deze ervaring en de nodige opleidingen ben ik in 2013 begonnen als zelfstandig personal trainer en voedingsconsulent. In de eerste jaren was ik nog afhankelijk van de faciliteiten binnen de sportcentra, maar sinds 2017 heb ik mijn eigen studio die van alle gemakken is voorzien. Hierbij kun je denken aan cardio apparatuur van Keiser, waarop normaal gesproken alleen topatleten trainen. Duurzame free weight apparatuur van Lifemaxx en goede airconditioning.

Als je benieuwd bent naar welke cliënten ik coach, dan is er een duidelijke overeenkomst tussen al deze personen. Het zijn mensen die op zoek zijn naar een efficiënte manier om sterker, fitter, zelfverzekerder, strakker en/of slanker te worden zonder een hongerdieet. Het maakt dus niet uit of je ondernemer, model, student of huismoeder bent. Als je maar een doel voor ogen hebt! Mijn passie en energie haal ik uit het verwezenlijken van deze persoonlijke doelen.